Minne haluat kirjautua sisään?


Rajat ylittävät kuljetukset

Tuemme kasvuasi Pohjoismaissa

Koko maailmasta on tullut kauppapaikkamme. Tämä asettaa suuria vaatimuksia sekä yrityksille että tavarantoimittajille. Kuinka voimme helpottaa rajat ylittävää kaupankäyntiä?

Bring auttaa yrityksiä pääsemään pohjoismaisille markkinoille ja kasvamaan siellä. Koska tunnemme markkinat parhaiten, pystymme toimittamaan nopeasti ja vaivatta kaikkialle Pohjoismaihin.

Neuvontamme ja asiantuntemuksemme ansiosta tiesi uusille markkinoille on turvallinen, yksinkertainen ja kustannustehokas.

Heräsikö mielenkiintosi?

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja!

Useita eri toimitusvaihtoehtoja

Meiltä saat valittavaksesi useita eri toimitusvaihtoehtoja. Lähetetäänkö paketti yritykseltä yritykselle? Vai yksityishenkilölle?

Bringin asiakkaana pääset hyödyntämään käteviä, joustavia ja entistä vihreämpiä pakettitoimituksia kaikissa Pohjoismaissa. Tämän myötä myös asiakkaillesi jää toimituksista parempi mielikuva. Yksityishenkilöille tarkoitetut paketit voimme toimittaa joko yhteen noin 7 000 noutopisteestämme tai kuljettaa kotiovelle saakka. Me olemme siellä, missä asiakkaasi asuvat ja liikkuvat päivittäin.

Yhtä nopeasti, mutta vihreämmin

Bringillä on kunnianhimoinen ympäristötavoite: kaikkien toimitustemme on oltava fossiilittomia vuoteen 2025 mennessä. Kuljemme hyvää vauhtia kohti tavoitetta jo nyt. 

Toimitamme lähetyksiä yksityishenkilöille sekä yrityksille, suurkaupunkeihin ja maaseudulle. Varmistamme aina, että toimitus on mahdollisimman nopea ja mahdollisimman vihreä.

Haluatko tietää, kuinka voimme auttaa sinua rajat ylittävissä kuljetuksissa?

Ota yhteyttä, niin jutellaan helpommasta ja vihreämmästä kaupankäynnistä Pohjoismaiden alueella.

Jaa artikkeli