Minne haluat kirjautua sisään?


Paketit ja suuret lähetykset yksityishenkilöille Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan

Paketit ja suuret lähetykset yksityishenkilöille Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan

Kun lähetät paketteja tai suuria lähetyksiä yksityishenkilöille, voit valita kotiinkuljetuksen, kuljetuksen noutopisteeseen tai kuljetuksen pakettiautomaattiin.

 • Kotiinkuljetus
 • Kuljetus noutopisteeseen
 • Kuljetus pakettiautomaattiin

Nouto

Asiakasnouto noutopisteestä on edelleen yleisin kuljetustapa asiakkaalle. Jakeluverkostomme Pohjoismaissa kattaa yli noin 7000 noutopistettä. Saapuvasta paketista ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä, sähköpostilla. Voit seurata omaa lähetystäsi kätevästi  MyBring- seurantapalvelumme avulla, aina noutohetkestä asiakkaalle saakka.

Lue lisää Pohjoismainen jakeluverkostomme.

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus on helppoa asiakkaallesi. Lähetys kuljetetaan asiakkaalle kotiin hänelle parhaiten sopivana ajankohtana. Saapuvasta lähetyksestä ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä tai soittamalla. Voit mukauttaa kotiinkuljetusta lisäpalveluidemme avulla.

Tässä muutama esimerkki:

Ilta- ja viikonloppukuljetus - Kuljetukset kotiovelle iltaisin tai viikonloppuisin, jolloin asiakkaasi on varmimmin kotona.

Asennus - Voimme asentaa tai koota tuotteet kotiinkuljetuksen yhteydessä.

Kierrätys - Voimme viedä pakkausmateriaalit mukanamme kierrätykseen.

Home delivery

Mitä se maksaa?

Kuinka iso ja raskas?

Lisäpalvelut

 • Anna vastaanottajasi valita hänelle sopivin noutopiste. Jakeluverkostomme Pohjoismaissa kattaa yli 6000 noutopistettä.

 • Asiakas voi halutessaan maksaa tuotteen noudon yhteydessä.

  • Maksu siirtyy tilillenne vastaanottomaassa.
  • Yksinkertainen ja helppo EDI-tiedon avulla.

  Jos haluat antaa asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa tuotteensa vasta noudon yhteydessä, voit käyttää Cash On Delivery-palveluamme. Palvelu vaatii EDI:n käyttöä ja voimassa olevaa tiliä vastaanottomaassa.

  Näin merkitset COD- pakettisi

 • Joustava saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä nopeampi toimitus vastaanottajalle.

  • Saapumisilmoitus vastaanottajalle tekstiviestillä
  • Maksuton lisäpalvelu

  Tällä lisäpalvelullamme voit ilmoittaa vastaanottajalle tekstiviestillä etukäteen lähetyksen saapumispäivämäärän ja paikan. Mikäli  lähetys kuljetetaan suoraan vastaanottajan ovelle, ilmoitetaan viestissä, milloin luovutus tulee tapahtumaan vastaanottajan osoitteessa.

  Voit tilata palvelun helposti samalla, kun täytät osoitekorttitiedot MyBring:ssä. Antamalla vastaanottajan matkapuhelinnumeron, lähetämme tekstiviestin perinteisen paperisen saapumisilmoituksen sijaan.

  Viesti lähetetään Business Parcel Bulk palvelussa sinä päivänä, kun lähetys on saapunut terminaaliin ja lähtee jakeluun. Jos vastaanottaja ei ole paikalla tai vastaanottaja ei ole noutanut lähetystä seitsemän päivän kuluessa, lähetämme tiedon saapuneesta lähetyksestä kirjeitse. PickUp Parcel Bulk palvelussa viesti lähetetään, kun lähetys on saapunut palvelupisteeseen tai laitettu jakeluautoon kuljetettavaksi. Jos lähetystä ei ole noudettu 6 päivän sisällä saapumisesta, lähetämme tekstiviestillä muistutuksen vastaanottajalle. Toisen muistutuksen lähetämme 12. päivänä saapumisesta. Jos vastaanottaja ei tämänkään jälkeen ole noutanut lähetystään 14. päivään mennessä, lähetämme vastaanottajalle tekstiviestin paketin palautumisesta.

 • Kun haluat tehdä paketin palauttamisen helpoksi pohjoismaisille vastaanottajille.

 • Voidaan yhdistää kaikkiin paketti- ja lavapalveluihin.
  Ei omavastuuta

  Lähetyksesi voi joskus kadota tai vahingoittua kuljetuksen aikana. Siksi suosittelemme kuljetusvakuutuksen ottamista katoamisen ja vahingoittumisen varalle. Vakuutus korvaa paketit enintään 10 000 euroon ja lavat enintään 100 000 euroon asti. Korvaus perustuu lähetyksen todelliseen arvoon eikä siinä ole omavastuuta.

  Korvauksen enimmäismäärät:

  10 000 EUR (pakettilähetykset)
  100 000 EUR (lavalähetykset)

  Mikäli et ota kuljetusvakuutusta kauttamme,  korvaus perustuu vahinkotapauksissa PSYM 2015 yleisiin määräyksiin. Korvaus maksetaan vain, jos Bring on aiheuttanut vahingon ja korvauksen taso perustuu kilokohtaiseen summaan lähetyksen sisällön arvosta riippumatta. Korvaus on maantiekuljetuksissa 8,33 SDR*/kilo ja lentorahdissa 17 SDR/kilo. Lisätietoja PSYM 2015 yleisistä määräyksistä osoitteessa www.nordicfreight.org

  Cargo Insurance -kuljetusvakuutus
  Vakuutus voidaan ottaa kaikille paketti- ja lavapalveluillemme sekä yksittäisille paketeille ja lavoille. Täysi korvaus maksetaan tavaran arvosta. Omavastuuta ei ole. Tavaran arvo määräytyy vakuutuksenottajan ilmoituksen mukaan ja sen tulee perustua tavaran kustannuksiin sekä mahdolliseen myyntivoittoon. Jos siis vakuutatte tavaran esimerkiksi 100 euron arvosta, summaan sisältyy laskutusarvo, rahti, vakuutusmaksu, mahdollinen voitto sekä tullimaksut.

  Cargo Insurance -kuljetusvakuutus voidaan ottaa

  Kaikille tuotteille lukuun ottamatta matkapuhelimia, tupakkatuotteita, alkoholia, kylmä-, pakaste- ja tuoretavaroita sekä jo vahingoittuneita tavaroita.
  Kaikkiin maihin ja kaikista maista lähteville kuljetuksille Irania, Irakia ja Afganistania lukuun ottamatta.

  Lisätietoja vakuutusehdoista on First Marine kotisivuilla osoitteessa firstmarine.dk. First Marine on Bring Parcels AB:n vakuutuskumppani.

  Hinta
  Voit vakuuttaa yksittäisiä lähetyksiä tarpeen mukaan tai ottaa vuosivakuutuksen, joka kattaa kaikki Bringin kautta vuoden aikana lähettämäsi paketit ja lavat.

  Yksittäisten lähetysten vakuuttaminen
  Maksat kiinteän hinnan jokaisesta lähetyksestä. Hinta vaihtelee sen mukaan, kuljetetaanko lähetys Eurooppaan vai muualle maailmaan. Maksu on kuitenkin aina sama lähetyksen arvosta riippumatta.

  Vuosivakuutus kaikille lähetyksille
  Voit halutessasi vakuuttaa kaikki lähetyksesi vuoden ajaksi. Tällöin jokainen Bring Parcelsin kautta lähetettävä paketti ja lava sisältyy automaattisesti vakuutuksen piiriin. Vuosivakuutussopimus tehdään samanaikaisesti asiakassopimuksen kanssa. Vuosivakuutusmaksu lasketaan vuoden aikana lähetettävien pakettien ja lavojen yhteenlasketusta arvosta. Maksu jaetaan ja lisätään jokaisen lähetettävän paketin tai lavan hintaan.

  Miten saan vakuutuksen voimaan?
  Jos haluat vakuuttaa paketit ja lavat yksittäin, se onnistuu helposti MyBring-sivuilla.

  Jos haluat vakuuttaa kaikki lähetykset samalla kertaa vuodeksi, ota yhteytta asiakaspalveluumme    (09) 650650.

  Huomioitavaa
  Varkausriskin minimoimiseksi älkää merkitkö osoitekorttiin tai muualle lähetykseen, että tavara on vakuutettu.

  *SDR on Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n perustama erityisvaluutta. SDR:n voimassa olevaa kurssia voi kysyä tavallisilta valuutanvaihtoyhtiöiltä ja pankeista. SDR (Special Drawing Rights) tarkoittaa erityisiä nosto-oikeuksia.