Minne haluat kirjautua sisään?


Tietoa Bringistä

Tietoa Bringistä

Lue lisää Bringistä, ympäristötyöstämme ja konsernistamme.

Tietoa Bringistä

Bring tarjoaa logistiikkaratkaisuja pienille ja suurille yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa. Oppimalla tuntemaan liiketoimintaasi pystymme tunnistamaan menestyksesi kulmakivet. Kokoamme sinulle liiketoimintaasi tukevat logistiikkapalvelut aina verkkokauppalogistiikasta lääkekuljetuksiin. Jakelemme lavat, paketit ja rahdin lähelle ja kauas.  Olemme aina lähelläsi maalla, merellä ja ilmassa, missä tahansa oletkin.

Haluamme rakentaa kanssasi vahvoja asiakassuhteita. Varmistamme, että lunastat asiakaslupauksesi toimittamalla asiakkaittesi tavarat perille ajallaan ja ensiluokkaisessa kunnossa.

Kotimarkkinamme on Pohjoismaat, joissa olemme vahvasti edustettuina. Pohjoismaisen verkostomme avulla pystymme palvelemaan sinua laadukkaasti myös kansainvälisessä logistiikassa kuljetustavasta riippumatta.

Vahvat yritysarvomme: rehellisyys, rohkeus, avoimuus, yhteistyö ja kunnioitus ovat kaiken toimintamme perusta.

Ympäristö

Bring pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä ympäristötyössä. Meistä tuli maailman ensimmäinen ilmastoneutraali postiyritys jo vuonna 2009. Iso osa toiminnastamme on ympäristö- ja laatusertifioitua standardien ISO 14001 ja ISO 9001 mukaisesti.

Kestävyysnäkökulma on kaiken toimintamme sydän, jossa pyrimme kehittymään jatkuvasti mm:

  • panostamalla biokaasulla, biodieselillä ja sähköllä toimiviin ajoneuvoihin.
  • kehittämällä hiilidioksiditonta kaupunkijakelua.
  • hyödyntämällä mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoisia kuljetusmuotoja kuten rautatiekuljetuksia tai polkupyörälähettejä.
  • vähentämällä energiankulutustamme erityisesti energiaa paljon kuluttavissa toiminnoissa, kuten varastoinnissa.

Konsernimme

Bring on osa Posten Norge -konsernia ja Pohjoismaiden neljänneksi suurin posti- ja logistiikkayritys.

Posten Norgen ja Bringin visiona on olla logistiikka-alan tulevaisuuskeskeisin ja innovatiivisin toimija. Päästäksemme tavoitteisiimme edistämme mm. aktiivisesti postin digitaalista kehittämistä ja pyrimme parantamaan jatkuvasti omaa toimintaamme löytääksemme parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme. Haluamme olla vastuullinen ja haluttu työnantaja 19 000 työntekijällemme konsernissamme ja tukea toiminnallamme kestävää kehitystä.

Tutustu vuosikertomukseemme