Minne haluat kirjautua sisään?


Tyopaikat

Työpaikat

Jännittäviä ja haastavia uramahdollisuuksia Pohjoismaissa

Employees3.jpg

Keitä olemme?

Bring on osa Posten Norge -konsernia ja on Pohjoismaiden neljänneksi suurin posti- ja logistiikkayritys, joka työllistää yli 13 000 työntekijää yhteisessä pohjoismaisessa toimintaympäristössä. 

Posten Norgen ja Bringin visiona on olla logistiikka-alan tulevaisuuskeskeisin ja innovatiivisin toimija. Päästäksemme tavoitteisiimme edistämme mm. aktiivisesti postin digitaalista kehittämistä ja pyrimme parantamaan jatkuvasti omaa toimintaamme löytääksemme parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme. Haluamme olla vastuullinen ja haluttu työnantaja 13 000 työntekijällemme konsernissamme ja tukea toiminnallamme kestävää kehitystä. 

Katsomme aina tulevaisuuteen ja etsimme jatkuvasti parempia, nopeampia ja älykkäämpiä ratkaisuja asiakkaillemme. Tulemme eri maista ja kulttuureista, mutta jaamme yhteisen vahvan arvomaailman: rehellisyyden, rohkeuden, avoimuuden, yhteistyön ja kunnioituksen. Meille viihtyisä työympäristö ja työturvallisuus ovat avainasemassa.

Avoimet työpaikat 

Haluamme jatkuvasti kehittää itseämme, jotta voimme tarjota laadukkaita palveluita. Tältä sivulta näet avoimet työpaikkamme.

Voit myös halutessasi lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n sähköpostiosoitteeseen recruitment.finland@bring.com, jossa kerrot taustastasi, toiveistasi ja osaamisestasi. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinulle sopivan tehtävän.