Minne haluat kirjautua sisään?


Ura Bringillä

Ura Bringillä

Minkälaista työskentely Bringillä on? Lue lisää.

Bring car

Bring urapolku

Bring työllistää yli 6000 työntekijää kaikkialla pohjoismaissa. Katsomme aina tulevaisuuteen ja etsimme jatkuvasti parempia, nopeampia ja älykkäämpiä ratkaisuja asiakkaillemme.

Tulemme eri maista ja kulttuureista, mutta jaamme yhteisen vahvan arvomaailman: rehellisyyden, rohkeuden, avoimuuden, yhteistyön ja kunnioituksen. Meille viihtyisä työympäristö ja turvalliset työpaikat ovat avainasemassa.

Etsimme jatkuvasti riveihimme uusia työntekijöitä, jotka jakavat kanssamme positiivisen palveluasenteen ja vahvan arvomaailman.

Haluatko liittyä innovatiiviseen joukkoomme?

Työpaikkasivuillemme on koottu kaikki avoimet työpaikkamme pohjoismaissa. Toivottavasti löydät niiden joukosta omasi.  Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen: recruitment.finland@bring.com.

Töissä Bringillä

Haemme jatkuvasti asiakkaillemme omistautuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää toimintaamme. Tässä muutamia esimerkkejä erilaisita työtehtävistä Bringillä:

  • Terminaalityö sisältää mm. tavaroiden vastaanottamista ja lastaamista, lajittelua, keräilyä, varastokirjanpitoa ja trukilla ajamista.
  • Jakelemme lähetyksiä ja rahtia kuorma-autoilla, trailereilla, mopoilla, polkupyörillä, paketti- ja henkilöautoilla. Kuljettajan työ on ennen kaikkea palveluammatti, jossa saa olla paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa.
  • Myyntiosastollamme pääset tutustumaan asiakkaidemme toimintaympäristöihin ja miettimään, kuinka palvelumme tukisivat parhaiten juuri heidän liiketoimintaansa. Rakennamme vahvoja asiakassuhteita ja autamme asiakkaitamme menestymään.
  • Liikennekoordinaattoreiden ja ajojärjestelijöiden työ sisältää asiakkaillemme parhaiten sopivien logistiikkaratkaisujen suunnittelua ja toteuttamista sekä liiketoiminnan kehittämistä.
  • Asiakaspalvelu on toimintamme sydän. Asiakkaillemme omistautuneet ammattilaiset  palvelevat  parhaalla mahdollisella asenteella ja löytävät ratkaisut asiakkaiden kysymyksiin.

Jokainen Bringiläinen on tärkeä ja yhdessä olemme vahva ja menestynyt joukkue!

Harjoittelijaohjelmamme

Oletko juuri valmistumassa ja etsit itsellesi motivoivaa ja ammatillisesti kehittävää työpaikkaa? Haluamme kehittyä jatkuvasti ja etsimme joukkoomme uusia lahjakkuuksia, jotka voivat haastaa ja kehittää toimintaamme ja auttaa meitä löytämään parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme. Oletko etsimämme henkilö? Meillä voit vaikuttaa itse työtehtäviisi, urapolkuusi ja kantaa vastuuta jo heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Lue lisää harjoittelijaohjelmastamme täältä.