Minne haluat kirjautua sisään?


Ruotsin ja Pohjoismaat kattava jakeluverkosto

Asiakkaanamme saat käyttöösi kaikkialle Ruotsiin ja Pohjoismaihin ulottuvan jakeluverkoston. Useimmat verkko-ostoksia tekevät noutavat pakettinsa mieluiten noutopisteestä.

Person with parcel

Jakeluverkostomme tarjoaa laadukkaan logistiikkaratkaisun, jonka avulla pääset lähemmäs asiakkaitasi. Kerromme mielellämme lisää jakeluverkostomme eduista.

Täysi kattavuus Ruotsissa ja Pohjoismaissa

Me olemme siellä, missä asiakkaasi asuvat ja liikkuvat päivittäin. Bringin jakeluverkostossa on noin 7 000 noutopistettä eri puolilla Ruotsia ja Pohjoismaita.

Painopisteenä joustavuus

Haluamme palveluidemme olevan markkinoiden parhaita ja helposti integroitavissa verkkokauppoihin. Kehitystyössä ajattelemme aina ensimmäiseksi loppuasiakkaan vaatimuksia. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme sekä pakettien vastaanottajille täysin joustavia ratkaisuja. Arjen kiireen keskellä suunnitelmat muuttuvat usein, joten toimitusvaihtoehtojen on tärkeä olla joustavia.

Vastaanottajan tulee voida päättää, miten ja missä pakettinsa vastaanottaa. Lisäksi kuljetukset pitää hoitaa kestävällä tavalla. Siksi tarjoamme seuraavanlaisia mahdollisuuksia:

  • Noutopisteeseen pyydetyn paketin muuttaminen kotiinkuljetukseksi Ruotsissa (ainutlaatuista Ruotsin markkinoilla).
  • Henkilöllisyys todennetaan pankkitunnuksilla ja vastaanottaja saa noutamista varten QR-koodin. Joku muu voi täten noutaa paketin varsinaisen vastaanottajan puolesta.

Fossiilittomat toimitukset tulevaisuudessa – jo vuonna 2025

Toimitamme paketit aina kestävällä tavalla riippumatta siitä, haluatteko sinä ja asiakkaasi ne kotiin vai noutopisteeseen.

Ympäristötavoitteenamme on tehdä kaikista toimituksistamme fossiilittomia jo vuoteen 2025 mennessä. Kaikki Tukholman, Malmön, Göteborgin ja Linköpingin paketit ovat syyskuusta 2020 lähtien olleet fossiilittomia tai päästöttömiä.

Noutopisteemme tarjoavat muun muassa seuraavanlaisia etuja:

  • Lyhyempi aika tilauksesta toimitukseen
  • Myöhäisemmät noutoajat
  • Ei ennakkolajittelua
  • Uudelleenohjaus – noutopistetoimituksen voi muuttaa kotiinkuljetukseksi paketin lastaushetkeen saakka
  • Seuranta – asiakkaasi voi seurata paketin kulkua noutopisteeseen
  • Joustavat palautusratkaisut
  • Henkilöllisyyden todentaminen pankkitunnuksilla
  • Paketin noutaminen QR-koodin avulla – joku muu voi siis noutaa paketin varsinaisen vastaanottajan puolesta

Haluatko lisätietoa kattavasta noutopisteverkostostamme?

Ota yhteyttä Bringin myyntiedustajaan tai avaa seuraava linkki.