Minne haluat kirjautua sisään?


Joulu

Joulu 2023

On aika suunnitella joululahjojesi toimittamista. Toimitamme paketteja yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri Suomen. Tarjoamme halutessasi myös paketointipalvelun lahjoillesi. Tarkista alta nykyiset hinnat.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, muista tilata joululahjojesi toimitus ajoissa. Kun tilaat kuljetukset 8.12. mennessä, toimitamme joululahjasi 22.12. mennessä. Alla tarjoukset joulutoimituksiin.

Ilmoitettu hinta on tämän ajanjakson aikana lähetettävän paketin kokonaishinta.

Joululahjajakelu alkaen 9,40 €

Pääkaupunkiseudulla paketti per kohde 9,40 €
Lisäpaketit pääkaupunkiseudulla + 2,50 € per lisäpaketti per kohde

Muu Suomi 13,10 € per paketti 0 - 15 kg

Lisäpaketit pääkaupunkiseudun ulkopuolelle + 2,50 € per lisäpaketti per kohde

Noudot pääkaupunkiseutu: Rullakko/EUR-lava: 40,00 €

Lisärullakot/EUR-lavat 20,00 € per lisärullakko/EUR-lava per kohde.
Noudot muu Suomi: Mahdollinen erikseen sovittaessa

Paketointipalvelu

Joulusesonki voi olla hyvin hektinen, siksi tarjoamme paketteihisi halutessasi pakkauspalvelun lisämaksusta. Ota yhteyttä hinta-arvion saamiseksi.

Aikataulu

Kuljetamme yrityksesi joululahjat perille 22.12. mennessä, jos teet tilauksesi meille viimeistään perjantaina 8.12. klo 16.00 mennessä ja voimme noutaa paketit viimeistään torstaina 14.12. 

Jos kuitenkin tarvitset lahjakuljetuksesi perille nopeammin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja hyödynnä normaalia lähettipalveluamme.

Tilaukset

Tilaukset ja tiedustelut puhelimitse 09 650 650 ja sähköpostitse joulujakelu@bring.com.

Lähetyslistat osoitteeseen joulujakelu@bring.com.

Kuljetusehdot

Kuljetusalueina Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen sekä muu Suomi. Noutoalueena on pääkaupunkiseutu. Hintaan sisältyy yksi (1) toimitusyritys. Toimittamattomista paketeista informoidaan lähettäjää ja sovitaan joko uudesta jakelusta tai mahdollisesta palautuksesta (viikoilla 52 tai 1). Palautuksesta/uudesta toimituksesta veloitetaan lähettipalveluhinnaston mukaisesti.

Bring korvaa tavaran vahingoittumisen, katoamisen tai vähenemisen Tiekuljetussopimuslain ja PSYM2015 (Pohjoismaisen speditööriliiton yleiset määräykset, www.nordicfreight.org) sanelemien vastuiden mukaisesti. Korvaus on enintään tavaran todellinen arvo tai enintään 20 € / kg. Bring ei ole vastuussa välillisistä vahingoista.