Minne haluat kirjautua sisään?


Tullausneuvonta

Koko maailma on muuttunut markkinapaikaksemme ja tämä asettaa suuria vaatimuksia sekä yrityksille että tavarantoimittajille. Tullineuvojamme auttavat sinua tekemään kansainvälisen kauppasi turvalliseksi ja helpoksi.

  • Helpotamme kauppaa maiden rajojen yli
  • Varmistamme nopeamman tulliselvityksen, jotta tavarasi saapuvat ajoissa
  • Palautuvien lähetyksen osalta saat oikean tulli- ja maksupalautuksen
  • Vähennämme riskiä viivästyksille ja lisäkustannuksille kuljetuksen aikana
  • Digitalisoimme, optimoimme ja tehostamme tulliprosessejasi

Myyttekö kansainvälisten rajojen yli vai harkitsetko laajentumista uusille markkinoille? Tällöin olette ehkä myös kokeneet, että tulli-, arvonlisävero- ja maksuprosessit voivat olla hankalia ja aikaa vieviä sekä kalliita. Bringillä Tullineuvojamme auttavat teitä yksinkertaistamaan monimutkaisia prosesseja ja varmistamaan tullin ja asiakirjahallinnan oikean käsittelyn ennen kauppaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Kuvassa Bringin pohjoismainen verkosto kuorma-autoilla, junilla, rakennuksilla ja paketeilla.

Apu on lähelläsi koko tulliprosessin ajan

Tullineuvojamme lähtevät liikkeelle teidän tarpeidenne perusteella, riippuen siitä onko teillä tullikokemusta entuudestaan tai oletteko vasta aloittamassa. Autamme teitä tehtävien kanssa koko tulliprosessin ajan, olipa kyse sitten neuvonnasta ja ohjauksesta tai itse prosessin hallinnasta

Palautus ja tullimaksun palautus

Autamme sinua uudelleenlaskennassa ja tullimaksujen palautuksessa, jotta varmistetaan oikea tullien ja maksujen palautus palautettavissa lähetyksissä. Laadun varmistamme myös hakemuksessanne, jotta voitte olla varmoja niiden oikeasta täytöstä.

Tavaroiden luokittelu

Autamme ja annamme ohjausta siitä, miten tavarasi luokitellaan oikein tullitariffinumeron mukaisesti, sekä avustamme sitovan luokituksen hakemisessa.

Oikein täytetyt tulliasiakirjat ovat tehokkain tullauksen perusta. Lähdemme siitä, että käytämme dokumentaatiota, jotka lähetätte meille, ja yhdessä tehostamme tulliprosesseja.

Näin pääset alkuun

Teemme tullineuvonnan aloittamisen mahdollisimman helpoksi tarjoamalla useita ratkaisuja, joita voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan. Olipa kyse sitten nykyisten tulliprosessien optimoinnista, laadunvalvonnasta tai ohjauksesta. Autamme sinua koko aloitusprosessin ajan ja varmistamme turvallisen käynnistyksen, kun myyt kansainvälisten rajojen yli.