Minne haluat kirjautua sisään?


Hyvät asiakkaat

Bring Express Suomi Oy toimii 1.5.2023 alkaen nimellä Bring E-Commerce & Logistics. Liiketoiminta Bring Parcels AB filial i Finland (1726718-2) sivuliikkeen osalta tulee siirtymään uuden Bring E-Commerce & logistics Oy:n nimen ja y-tunnuksen alle 1.1.2024.

Uusi laskutusjärjestelmä ja uusi yritysnimi

Yritysfuusion johdosta Bring E-commerce & Logistics AB siirtyy Norjan Postin ja Bringin yhteiseen laskutusjärjestelmään, joka tarjoaa asiakkaille pääsyn helposti saatavilla ja räätälöityihin laskutietoihin MyBring-portaalissa.

Y-tunnuksen (1837146-7) osalta ei tule muutoksia.

Laskutusjärjestelmän vaihtuessa tulemme poikkeuksellisesti muodostamaan ja lähettämään toukokuun 2023 laskut kaikkien asiakkaidemme osalta 2.6.2023.

Mitä tämä muutos merkitsee sinulle asiakkaana?

Uuden laskutusjärjestelmän toiminnallisuus on parempi kuin nykyinen. Laskut näyttävät hieman erilaisilta kuin nykyään.

Uusi järjestelmä tuo mukanaan mm.

  • Saat paremman ja yksinkertaisemman yleiskatsauksen maksuistasi suoraan sivulle ilman, että sinun tarvitsee avata laskuerittelyä, joka tunnetaan myös nimellä ”Specified Invoice Report” MyBringissä.
  • Näet selkeämmin, onko lasku maksettu (closed) vai avoin (open).
  • Uuden järjestelmän ansiosta on helpompi lajitella sekä etsiä laskuja.

Katso esimerkki uudesta laskupohjasta täältä

See an example of the new invoice layout here.

Kuvakaappaus laskujen yleiskatsauksesta
Kuvakaappaus laskujen yleiskatsauksesta

Laskutusjärjestelmämme muutoksen yhteydessä myös viikkolaskutus muuttuu. Laskut lähetetään jatkossa päivämäärän perusteella, eli ei tiettynä viikonpäivinä kuten ennen. Asiakkailla, joilla on laskutus kahden viikon tai kuukauden välein, tuolloin muutoksella ei ole vaikutusta laskutuskäytäntöön.

PEPPOL -verkosto

Laskutusjärjestelmämme vaihdon yhteydessä siirrymme PEPPOL-verkoston verkkolaskujen välitykseen. Mikäli toivotte laskut verkkolaskuina, pyytäisimme teitä olemaan yhteydessä omaan verkkolaskuoperaattoriinne ja heidän kauttaan varmistamaan löytyykö heiltä PEPPOL tuki. Operaattorinne pystyy siis hoitamaan rekisteröitymisen verkkolaskujen vastaanottamiseen. PEPPOL on EU standardin mukainen palvelu, jota suurin osa Suomen operaattoreista tukee.

Tässä esimerkki Maventan sivuilta rekisteröitymiseen

Mikäli käytössänne on tällä hetkellä verkkolaskutus eikä yrityksenne ole PEPPOLverkostossa tulemme lähettämään laskun PDF-muodossa sähköpostilla. Voitte ilmoittaa sähköpostiosoitteen meille: laskutus@bring.com

PEPPOL-verkoston sekä sähköpostin puuttuessa käytämme järjestelmässämme olevaa sähköpostiosoitetta laskutuksessa.

Olemme aloittaneet kehitysprojektin saadaksemme Finvoice verkkolasku standardin osaksi uutta laskutusjärjestelmäämme, suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti käyttämään eurooppalaista Peppol Bis Billing 3.0 -standardia taataksemme teille vaivattoman laskujen vastaanoton. Finvoice verkkolasku standardin osalta projektimme on vielä kehitysvaiheessa. 

MyBring

Tällä hetkellä lasku sekä laskuerittely lähetetään sähköpostitse. Uudessa järjestelmässä vain varsinainen lasku lähetetään sähköpostitse tai EDI:n kautta järjestelmääsi. Päästäksesi myös varsinaiseen laskuerittelyyn sinun tulee kirjautua sisään verkkosivuiltamme MyBring-järjestelmään. Pääset myös suoraan laskun erittelyyn suoraan laskussa olevan linkin kautta. Kun olet MyBringissä, voit ladata kaikki laskujen tiedot PDF-, Excel- ja XML-muodoissa.

Tältä näyttää, kun luot tilauksen MyBringissä
Tältä näyttää, kun luot tilauksen MyBringissä

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Suomen laskutusosastoomme sähköpostitse laskutus@bring.com

Link to English website

Do you have any questions?

Please contact us either via e-mail or by phone.

Jaa artikkeli