Joulu 2020

Joululahjat perille tarjoushintaan ja turvallisesti myös korona-aikana.

Joululahjajakelu alkaen 8,95 €

Pääkaupunkiseudulla paketti per kohde 8,95 €
Lisäpaketit pääkaupunkiseudulla + 2,50 € per lisäpaketti per kohde

Muu Suomi 12,50 € per paketti 0 - 25 kg. per kohde. Lisäpaketit pääkaupunkiseudun ulkopuolelle + 2,50 € per lisäpaketti per kohde

Noudot pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella: Rullakko/EUR-lava: 40,00 €. Lisärullakot/EUR-lavat 20,00 € per lisärullakko/EUR-lava per kohde.
Noudot muu Suomi: Mahdollinen erikseen sovittaessa

Paketointipalvelu

Paketointi 6,00 € per paketti
Pakkausmateriaali: 2,50 € per paketti

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %. Hinnat voimassa vain tarjouksessa mainitun ajan.

Aikataulu

Kuljetamme yrityksesi joululahjat perille 23.12. mennessä, jos teet tilauksesi meille viimeistään keskiviikkona 9.12. klo 16.00 mennessä ja voimme noutaa paketit viimeistään perjantaina 11.12. 

Jos kuitenkin tarvitset lahjakuljetuksesi perille nopeammin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja hyödynnä normaalia lähettipalveluamme.

Tilaukset

Tilaukset ja tiedustelut puhelimitse 09 650 650 ja sähköpostitse joulujakelu@bring.com.

Lähetyslistat osoitteeseen joulujakelu@bring.com.

Kuljetusehdot

Kuljetusalueina Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen sekä muu Suomi. Noutoalueena on pääkaupunkiseutu, Turku ja Tampere. Hintaan sisältyy yksi (1) toimitusyritys. Toimittamattomista paketeista informoidaan lähettäjää ja sovitaan joko uudesta jakelusta tai mahdollisesta palautuksesta (viikoilla 52 tai 1). Palautuksesta/uudesta toimituksesta veloitetaan lähettipalveluhinnaston mukaisesti.

Bring korvaa tavaran vahingoittumisen, katoamisen tai vähenemisen Tiekuljetussopimuslain ja PSYM2015 (Pohjoismaisen speditööriliiton yleiset määräykset, www.nordicfreight.org) sanelemien vastuiden mukaisesti. Korvaus on enintään tavaran todellinen arvo tai enintään 20 € / kg. Bring ei ole vastuussa välillisistä vahingoista.