Paketti- ja lavalähetykset yrityksille

Lähettääkö yrityksesi paketteja tai  lavoja toisille yrityksille Suomeen, Pohjoismaihin tai muualle maailmaan? Bring paketti- ja lavapalvelulla pääset mukaan Pohjoismaiden kattavimpaan jakeluverkostoon. Tavoitamme asiakkaasi Pohjoismaissa päivittäin ja kuljetamme paketit ja lavat perille ympäri maailmaa nopeasti ja luotettavasti.

  • Paketit 35 kg saakka
  • Lavat 750 kg saakka
  • Laadukas lähetysten seurantapalvelu

Paketit

Onnistuneeseen liiketoimintaan ei ole oikotietä. Jotta voisit palvella asiakkaitasi mahdollisimman laadukkaasti, myös logistiikkakumppanisi täytyy tuntea heidän tarpeidensa erityispiirteet. Haluamme tukea kumppaninasi liiketoimintaasi ja varmistaa, että voit täyttää asiakaslupauksesi. Bringiltä saat aina henkilökohtaista palvelua ja laadukkaan ratkaisun.

Noudamme pakettisi suoraan sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja kuljetamme ne perille vastaanottajalle arkipäivisin. Nouto sisältyy aina paketin lähetyshintaan. Kuljetamme useimmat paketit vastaanottajille Suomessa jo noutoa seuraavana päivänä. Paketit muihin Pohjoismaihin ja muualle maailmaan kuljetamme erillisen aikataulun mukaisesti.

Paketin sallittu enimmäispaino on 35 kg. Painavampien lähetysten kuljetus onnistuu kätevästi lavapalvelumme avulla.

MyBring- palvelumme avulla voit seurata lähetystäsi milloin ja missä vain, aina noutohetkestä vastaanottajalle saakka.

Tutustu hinnastoomme

Tutustu ehtoihimme

Lavat

Lähettääkö yrityksesi lavoja toisille yrityksille Suomeen, Pohjoismaihin tai muualle maailmaan?  Lavapalvelumme on oiva ratkaisu, jos lähetyksesi on liian suuri paketiksi. Lavan sallittu enimmäispaino on 750 kg.  Katso kuljetusajat erillisestä aikataulusta.

MyBring-palvelumme avulla voit seurata lähetystäsi milloin ja missä vain, aina noutohetkestä vastaanottajalle saakka.

Tutustu hinnastoomme

Tutustu ehtoihimme sekä kuljetusaikoihimme ja -alueisiimme

Pikalähetykset

QuickPack on nopea, kustannustehokas ja turvallinen pikakuljetusvaihtoehto saada lähetyksesi perille kotimaahan tai maailmalle nopeimmalla mahdollisella tavalla. Kuljetamme lähetyksesi perille ovelta ovelle kaikkialle maailmaan nopeinta kuljetusvaihtoehtoa käyttäen.

Pyydä meiltä tarjous

Vierailet Bringin uusilla kotisivuilla. Mitä mieltä olet niistä?Anna palautetta