Lämpötilasäädelty logistiikka

Kuljetamme ja varastoimme tuotteesi tarkasti määritellyissä lämpötiloissa, valvotusti ja katkeamattomasti koko kuljetusketjun ajan. Vankka kokemuksemme lämpötilasäädellystä kuljettamisesta ulottuu aina 1950-luvulle saakka turvallisuudesta ja laadusta tinkimättä.

  • Lämpötilasäädellyt vienti- ja tuontikuljetukset.
  • Lämpötilasäädelty varastointi.
  • Markkinoiden uusin kuljetuskalusto ja reaaliaikainen lämpötilaseuranta.
  • Vahva alan erityisosaaminen ja henkilökohtainen palvelu.

Lämpötilasäädellyt vienti- ja tuontikuljetukset

Kuka maksaisi tuotteesta, jos sen laatu ei ole kunnossa? Turvallisuus, vahva laatukontrolli ja ammattitaito ovat ratkaisevia tekijöitä lämpötilasäädeltyjen tuotteiden kuljettamisessa.

Tarjoamme asiakkaillemme alan kattavimman lämpötilasäädellyn kuljetusverkoston Pohjoismaissa ja Euroopassa. Tuotteesi saapuvat perille täydellisissä olosuhteissa markkinoiden turvallisimmassa kuljetusketjussa, olipa kyseessä sitten mikä tahansa lämpötilasäädelty kuljetusmuoto – /+ 25 °C väliltä.

Moderni lämpötilasäädelty ajoneuvokantamme mahdollistaa tuotteiden kuljettamisen kahdessa eri lämpötilassa kuljetuksen aikana, mikä lisää joustavuutta tuotteiden yhdistelemisessä. Voimme myös seurata jokaisen ajoneuvoyksikömme lämpötilaa tarkasti ja reaaliakaisesti.

Palvelumme soveltuu erityisesti elintarvikkeiden tai lääkkeiden kuljetukseen, joissa tarkasti määritellyn lämpötilan säilyttäminen on ratkaisevan tärkeää. Autamme mielellämme myös tullauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu ehtoihimme

Lämpötilasäädelty varastointi

Bring on kokonaisvaltaisten varastointiratkaisujen huippuosaaja. Tarjoamme käyttöösi modernit ja laadukkaat kuiva-, viileä- ja pakkasvarastointitilat yksittäisistä lavapaikoista koko varastoinnin ulkoistamiseen. Hoidamme puolestasi kaiken tavaran vastaanottamisesta, käsittelystä, keräilystä ja dokumentoinnista aina loppujakeluun saakka.

Pyydä meiltä tarjous

Vierailet Bringin uusilla kotisivuilla. Mitä mieltä olet niistä?Anna palautetta