Kuljetus- ja lähettipalvelut

Kiireisessä yritysmaailmassa arjen on sujuttava. Tilanteet ja tarpeet voivat muuttua nopeasti. Siksi on tärkeää, että logistiikkakumppanisi tuntee toimintaympäristösi haasteet ja pystyy löytämään ratkaisun yllättävissäkin tilanteissa.

  • Kuljetus 1 tunnin , 2 tunnin tai 4 tunnin sisällä.
  • VIP-kuljetus suoraan vastaanottajalle haluamanasi kellonlyömänä.
  • Kotimaan kuljetukset ja pikalähetykset ympäri maailmaa.
  • Kotiinkuljetukset ja jakelupalvelut.

Lähettipalvelut

Lähetyksesi kuljetetaan perille juuri niin nopeasti kuin haluat.

Kuinka nopeasti?

Voit valita itse, haluatko kuljetuksen tapahtuvan 1, 2 vai 4 tunnin sisällä. Jos lähetyksen on oltava perillä juuri tiettynä hetkenä valitse VIP-palvelu, jolloin lähetys kuljetetaan suoraan vastaanottajalle haluamanasi kellonlyömänä.

Kun on todella kiire ja tarvitset kansainvälisen pikakuljetuksen muualle maailmaan, valitse Quick Pack palvelumme.

Kuinka tilaan lähetin?

Soita numeroon 09 650 650.

Jakelupalevelut

Tarjoamme kustannustehokkaita jakelupalveluita suunnitelluille ja kiinteille reiteille. Asiantuntijamme räätälöivät tehokkaimmat jakelureitit yrityksesi tarpeisiin. Kuljetuksesi saapuvat täsmällisesti perille vuoden jokaisena päivänä.

Kuljetamme kaikkea laboratorionäytteistä ruokakasseihin ja kukkakimppuihin.
Voit myös valita erityiskäsittelyä vaativien tuotteiden, elintarvikkeiden tai kooltaan epätavallisten tuotteiden jakelun tai antaa meidän huolehtia koko logistiikkaketjustasi. Kuljetuksen saat halutessasi myös lämpötilasäädeltynä.

Haluat varmasti palvella asiakkaitasi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Monet heistä haluavat tuotteesi suoraan kotiovelle kannettuna. Meiltä saat joustavat toimitusajat ja kattavat lisäarvopalvelut, kuten  kantoapu- ja palautuspalvelut. Kuinka voimme auttaa sinua?

Pyydä meiltä tarjous

Vierailet Bringin uusilla kotisivuilla. Mitä mieltä olet niistä?Anna palautetta