Pakastevarastointi

Pakastevarastointi viimeisimmän tekniikan avulla

  • Huippumodernit varastotilat
  • Optimoidut varastointiratkaisut
  • Suuret volyymit tai yksittäiset pakkauslavat

Lue lisää Bring Frigo

Bring Frigo A forklift in a freezing-room

Pakastevarastointi

Turvallinen ja tehokas pakastevarastointi

Bring Frigo tarjoaa sinulle viimeisintä tekniikkaa ja parhaita ratkaisuja pakastevarastointiin. Huippumoderneissa varastotiloissa luodaan optimoidut varastointiratkaisut kaiken tyyppisille lämpötilan säätelyä edellyttäville tuotteille. Vastaamme tarpeisiisi niin suuren volyymin varastointitarpeiden kuin yksittäisten pakkauslavojenkin osalta.

Vastataksemme joustavan lämpötilansäätelyn logistiikkaratkaisun tarpeeseesi tarjoamme Standard-konseptiamme, joka käsittää sekä lämpötilasäädellyn (pakastus ja kylmä) että huoneenlämpöisen varastoinnin. Sitä voidaan täydentää monipuolisilla käsittely-, poiminta- ja valikointipalveluilla sekä joukolla hyödyllisiä lisäpalveluita.

Osaamisemme, tehokkuus ja joustavuus varastoinnissa ovat perustana tarjoamillemme laadukkaille palveluille. Tähän kuuluvat standardoidut menettelyt kuten konttien pinoaminen sekä pakkauslavojen käsittely varastotiloissa ja niiden ulkopuolella. Hyödyntämällä monivuotista kokemustamme ja tietouttamme IT- ja henkilöstöjohtamisesta seuraamme, mittaamme ja parannamme menettelyitämme taataksemme kustannustehokkaimmat ja luotettavimmat palvelut asiakkaillemme.

Tehokkaan ja laadukkaan menettelyn takaamiseksi poimintastruktuuri tulee sovittaa siten, että se ottaa huomioon muuttujia kuten tuotemäärän, tuotehajonnan, tilauskoon ja poimittavat tuotteet. Bring Frigolla on sekä tarvittava osaaminen, kokemus että tilat joita tarvitaan kaikkien palveluvaiheiden tarjoamiseen, pienimmän kollin poiminnasta ja merkitsemisestä pakkauslavojen standardoituihin poimintapalveluihin ja monilämpötilasäädeltyyn jakeluun. Olemme myös asiantuntijoita mikropoiminnassa, jota tarvitaan vähittäiskaupassa ja elintarvikesektorilla.